OFYR Kamado Table Corten 65 PRO Teak Wood KJ

Vorig seizoen introduceerden wij met groot succes de OFYR Kamado Table Corten 135 PRO Teak Wood KJ voor de Kamado Joe Classic II. Hiermee ontstond de eerste stijl uniforme modulaire en mobiele buitenkeuken voor buitenkooktoestellen van verschillende merken, zoals in dit geval OFYR en Kamado Joe. Een hele mond vol om apparaten van verschillende merken qua stijl bij elkaar te laten passen. Dit nieuwe concept leverde ook vraag op naar een compactere oplossing. Daarom introduceren wij nu de OFYR Kamado Table 65 PRO Teak Wood KJ, het compacte broertje van de 135 versie. Voor de BGE versie van deze tafel bestaat een betonnen bovenblad, maar dit blad bestaat niet voor de KJ versie. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met het OFYR Island 100 PRO Teak Wood.

Bekijk specificaties
Keuzewijzer

* Door de Kamado is er beperkte opslagruimte onder het toestel.
* Compatibel met de PRO-lijn en OFYR Insert PRO Small, met of zonder deurtjes.
* Het teakhouten blad bewaart u het beste overdekt in een droge ruimte en moet regelmatig behandeld worden met een olie geschikt voor voeding.
* De Black modellen vragen meer onderhoud dan Corten en zijn ondanks hoogwaardige coating gevoeliger voor krassen en beschadigingen.

Specificaties

Meer informatie
SKU O-K-T-65-PRO-TW-KJ
Afmetingen 75x65x90 cm
Materiaal Corten Steel
Totaalgewicht 68,4 kg