OFYR Wood Storages

OFYR Wood Storages

Met de OFYR Wood Storage tovert u een stapel hout om in een decoratieve wand. Op de bovenste plank is het mogelijk om gereedschap en OFYR accessoires netjes weg te werken achter het scharnier deurtje. De kast is verkrijgbaar in Corten en Black. De corten-lijn is beschikbaar in 216 cm bij 100 cm, 200 cm & 300 cm. De black-lijn is verkrijgbaar in 216 cm bij 100 cm & 200 cm. Ook is het mogelijk om de compacte Wood Storage te bemachtigen, ook wel dressoir genoemd. Deze is te verkrijgen in Corten & Black. De bovenste plank is van rubberwood gemaakt en is daarom ook geschikt om voedsel op te bereiden.

De Wood Storages zijn modieus en passen goed bij iedere buitenkeuken. Naast het gemak van het opslaan van hout, is de OFYR Wood Storage ook nog eens leuk voor het oog. Door de keuze in kleuren en grootte, is het mogelijk om voor iedere buitenkeuken een leuke toevoeging te zijn. Zo kunt u in combinatie met uw OFYR Kooktoestel uw droom buitenkeuken bouwen voor gezellige avonden met vrienden, familie en/of gasten.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren