OFYR Classic PRO

OFYR Classic PRO

De OFYR Classic PRO is een prachtig stalen object ontworpen om overal, in iedere omgeving, te passen ongeacht het seizoen of gebruik. De Classic PRO biedt alle voordelen van de Classic met het toegevoegde gemak van een handgreep en wielen. Door de handgreep en wielen is het kooktoestel makkelijk te verplaatsen en kan het zonder problemen op iedere plek terecht. De handgreep is van teakhout gemaakt en past daarom mooi bij de kleuren Corten & Black.

Geniet nog meer van het OFYR gevoel met de OFYR accessoires. Gebruik bijvoorbeeld de tang en spatel bij het koken of draag een schort en handschoenen voor veilig en modieus gebruik op de OFYR Classic PRO. Ook is het mogelijk om verschillende kooktechnieken toe te passen op het kooktoestel. Zo kun je gemakkelijk pizza’s bakken met de pizza oven 85 of 100. Het is ook mogelijk om een spit boven het vuur te hangen voor de echte barbecue liefhebber met behulp van de Rotisserie Set en kan je met de Gietijzeren Braadpannen Set van 21cm en 26cm heerlijke gerechten bereiden.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren