OFYR Benches

OFYR Benches

De OFYR Benches zijn geschikt om ultiem te genieten van het weer, het uitzicht en een heerlijke maaltijd van een OFYR kooktoestel. De benches zijn verkrijgbaar in de kleuren Corten en Black. Door deze keuze aan kleuren past een OFYR Bench te allen tijde in uw tuin en buitenkeuken. Er wordt onderscheid gemaakt in een Garden Bench en een Herb Garden Bench. De Garden Bench heeft volledig zitplek van Teak Wood met 2 zitplaatsen. De Herb Garden Bench heeft een enkele zitplek met daarnaast een plantenbak. 

De benches zijn geschikt om te combineren met de gehele OFYR collectie. Zo passen de benches mooi bij de wood storages of een OFYR Classic. Vergroot het ultieme OFYR gevoel met een OFYR Bench om te kunnen zitten en genieten van de omgeving.

Heeft u geen OFYR kooktoestel, maar trekken deze OFYR Benches toch uw aandacht? Geen probleem, ook in uw buitenkeuken zonder OFYR kooktoestel is deze bank een prachtige toevoeging aan uw tuin. Zo kunt u heerlijk relaxen en genieten van uw tuin op onze OFYR Bench of OFYR Herb Garden Bench.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren