Kooktechnieken

Kooktechnieken

Ultiem genieten tijdens het gebruik van meerdere kooktechnieken met de OFYR accessoires. De spit is een must voor de echte barbecue liefhebber. Er is niks mooier dan meerdere kooktechnieken toepassen met bijvoorbeeld een spit boven het vuur van het OFYR kooktoestel grote stukken gevogelte of vlees bereiden. Je kan ook in een hangende pan heerlijk eten koken door middel van deze Rotisserie set. De set bestaat uit 2 zeer solide RVS staanders, die op ingenieuze wijze onder de kookplaat worden bevestigd, 2 RVS tussenbuizen die bovenaan de staanders stevig verbinden, een spies met draaihaak met 2 grote en 2 kleine houders om het gevogelte of vlees vast te klemmen en een S-haak om een pan aan op te hangen. Deze set is te gebruiken voor de OFYR 85 & 100 kooktoestellen. 

Een pizza bakken met een OFYR kooktoestel is gerealiseerd met een OFYR Pizza Oven. Het OFYR kooktoestel leent zich met haar natuurlijke houtvuur als geen ander toestel om heerlijke pizza’s te maken. De pizza oven is beschikbaar voor de 85 & 100 kooktoestellen.

Met de ceder houten plankjes vertragen niet alleen het garingsproces met circa 50%, maar het geeft ook nog eens een heerlijke rooksmaak aan uw gerechten.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren