OFYR Kooktoestellen

OFYR Kooktoestellen

Als u op zoek bent naar een houtgestookt, veelzijdig alternatief voor de traditionele barbecue, bieden OFYR kookunits een unieke ervaring van buitenkoken. Dankzij haar iconische vorm, komen mensen samen rond het vuur, waarbij de chef deel wordt van de groep. Verwacht dus een onevenaarbare gezelligheid! 

Het OFYR kooktoestel is het meest veelzijdige buiten kooktoestel op de markt. Met een kookplaat diameter van 85cm (voor 6-12 personen) of 100cm (voor 10-16 personen) is er een keuze voor iedereen. Om u te helpen kiezen tusen een OFYR 85 of OFYR 100, zijn alle gelijkenissen en verschillen opgelijst in deze keuzewijzer. Op beide platen kunt u tegelijkertijd vlees, vis en groente bereiden. Met behulp van onze accessoires kunt u vele andere kooktechnieken toepassen in de buitenkeuken, zoals grillen, pizza bereiden in een echte pizzaoven, roosteren aan het spit of brood bakken. De OFYR Classic is ons basis kooktoestel. Als u binnen handbereik uw brandhout wilt opslaan, dan is de OFYR Classic Storage de beste keuze. Het OFYR Island biedt het beste van drie werelden, een kookplaat, houtopslag en werkruimte om uw maaltijd te bereiden.

Als u zoekt naar een meer mobiele oplossing, of als u OFYR wilt gebruiken voor professionele doelstellingen, is de OFYR PRO lijn een interessant alternatief voor de Classic lijn. 

De OFYR kooktoestellen zijn beschikbaar in corten staal en zwart gecoat staal.

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren