Chefs become friends
and friends become chefs

OFYR lanceert een Horeca Magazine

Met trots kondigt OFYR de lancering van haar eerste Horeca Magazine aan: ‘Chefs Become Friends and Friends Become Chefs’! Deze speciale editie draait volledig om chef-koks die binnen hun horecagelegenheid de OFYR kooktoestellen gebruiken. Dit magazine is een bron van inspiratie voor de horeca, chefs en kookliefhebbers, gevuld met fascinerende inzichten over buitenkoken en creatieve recepten.

 

Chefs in de kijker

In het OFYR Horeca Magazine worden 35 chef-koks in de kijker gezet. De chefs delen hun visie op buitenkoken en hoe zij dit toepassen binnen hun bedrijf. Verder komt de rol van vuur aan bod, worden er odes gegeven aan lokale ingrediënten en vertellen de chefs hoe het OFYR kooktoestel de relatie met gasten transformeert.

Unieke concepten

Via dit magazine maakt u kennis met de meest uiteenlopende horecagelegenheden die buitenkoken naar een hoger niveau brengen. Zo nemen we een kijkje bij een restaurant met twee Michelin sterren in Spanje, vertelt een chef in Japan over zijn wijngaard die bijdraagt aan de wederopbouw van een aardbevingsgebied, en zien we hoe een cateraar in Tsjechië regionale tradities in stand houdt. Aan de hand van restaurants, catering, hotels en speciale locaties, laten we met deze editie de veelzijdigheid van de horeca zien.

Culinaire inspiratie

Op het gebied van voedsel behandelen we een uitgebreide collectie aan culinaire hoogstandjes. De chefs laten zichzelf van hun beste kant zien in hun favoriete OFYR gerechten, waar meer aan te pas komt dan traditioneel grillen. Uiteraard wordt er geëxperimenteerd en gevarieerd met kooktechnieken, waarbij lokale ingrediënten en smaken centraal staan. Dit maakt het magazine de ultieme verzameling van OFYR recepten voor zowel aspirerende en professionele chefs.

OFYR on the Menu

De 35 chefs van het magazine zijn allemaal terug te vinden in OFYR on the Menu, een online gids waarmee horecagelegenheden te vinden zijn waar met OFYR wordt gekookt. Zo kunt u eenvoudig kennis maken met OFYR of eens beleven hoe professionele chefs OFYR gebruiken. Bekijk OFYR on the Menu op de OFYR Club: www.ofyr.club.

Bent u een professionele chef binnen de horeca en kookt u met OFYR binnen uw bedrijf? Meldt uw horecagelegenheid dan nu aan voor OFYR on the Menu.