Niet alleen liefhebbers van mooi design en lekker eten houden van OFYR. Professionals zoals chefs van hotels, restaurants en cateraars werken zeer graag met onze kooktoestellen. De veelzijdigheid van het OFYR kooktoestel maakt het mogelijk om voor uw gasten nagenoeg alles dat wilt te koken. Vaak draait live buitenkoken alleen maar om vlees. OFYR’s kookplaat, vooral in combinatie met een van onze grills, biedt oneindig veel mogelijkheden, ook voor vis en groenten. Denk aan een kreeft met knoflookboter, een smaakvolle paella, een sappige steak of krokante groenten.

OFYR is een ideale oplossing wanneer u de buitenruimte van uw hotel of restaurant grondig wilt veranderen en uw gasten een ongeëvenaarde diner beleving wilt geven. U kunt zelfs uw gasten het OFYR koken zelf laten ervaren. Als u een event of partij heeft kan dit een unieke beleving vormen.

OFYR kooktoestellen worden veelvuldig ingezet bij evenementen, van kleine bijeenkomsten tot grote dance events. OFYR slaagt er telkens weer in om bij ieder event een wauw effect te creëren bij de bezoekers en iets nieuws te brengen. Jonge en trendy chefs met veel tattoos worden de DJ als ze met OFYR koken, en dat horen ze maar al te graag.

De belangrijkste redenen dat OFYR zo een succesnummer bij evenementen is, zijn de beleving- en sociale factoren. Bij veel andere grills speelt het koken zich in een gesloten toestel af, zodat iets waargenomen kan worden. Bij OFYR is het precies andersom, alles kan waargenomen worden. Bij een evenement draait het om het samenbrengen van mensen, contact met elkaar maken en iets unieks samen beleven. Dit is precies waar OFYR voor staat. U kunt de gasten zelf heerlijke gerechten laten koken of de chef laten show koken en interactie hebben met de gasten. Hoe dan ook, door om het vuur te staan geef je jezelf meer en raak je geïntrigeerd door het kooktoestel.

Er komt spoedig meer informatie voor OFYR voor de horeca!