Great moments always start with fire

Koken met OFYR is de trend op elk evenement. Het open vuur staat centraal terwijl chefs op de meest originele manier eten bereiden boven het open vuur. Met hoogwaardige producten wordt buitenkoken telkens weer een bron van vreugde en enthousiasme. Het is een spektakelstuk wat mensen aantrekt en gekluisterd houdt. Een show die een echte band schept tussen de chef en gasten.

Zomerbar Gazon

De beste zomerbar van Vlaanderen heeft OFYR centraal staan in zijn concept. Met een speciaal OFYR menu serveert Gazon de lekkerste fingerfood, direct van de plaat. Deze video geeft een sneak preview van de nieuwe OFYR accessoires en laat zien hoe goed OFYR past bij het geweldige concept van Gazon Gent.

OFYR Hospitality Magazine

Dit magazine is speciaal gemaakt voor professionele koks. Laat u inspireren door de unieke outdoor cooking concepten en zie hoe u OFYR kunt gebruiken in uw eigen zaak.

Kook jij met OFYR in jouw bedrijf? Meld je hier aan!

Met deze nieuwe feature in de OFYR Club wordt het in één oogopslag duidelijk welke horeca gelegenheden OFYR gebruiken. Zo kunnen onze clubleden eenvoudig een OFYR ervaring beleven, waar dan ook ter wereld. Van restaurants en catering services, tot hotels en wijngaarden: schrijf jouw bedrijf nu in voor OFYR on the Menu!

OFYR MEETS JRE - JEUNES RESTAURATEURS

Bij JRE-Jeunes Restaurateurs draait alles om het delen, aanmoedigen en inspireren van passie en talent. Dit is precies wat de Top chefs van JRE in deze video laten zien terwijl ze heerlijke gerechten bereiden op de OFYR.

DE FACTOR BELEVING BINNEN DE HORECA

Het verwachtingspatroon bij een bezoek aan een hotel of restaurant is enorm veranderd. Uitstekende service en uitstekend eten zijn de norm geworden. Tegenwoordig draait het om de beleving. OFYR is de beste vriend van de chef geworden om de gasten met een verbluffend staaltje show cooking een spetterende buiten beleving te geven. Tegelijkertijd verschaft werken met OFYR een natuurlijke wijze van social distancing.

ONGEKENDE VEELZIJDIGHEID EN GROTE CAPACITEIT

OFYR is veel meer dan alleen show cooking. Het is een super veelzijdig kooktoestel met eveneens een ongekende kookcapaciteit. De grote oppervlakte van de met een plancha vergelijkbare kookplaat kan tegelijkertijd gebruikt worden om vlees, vis en groenten te bereiden. Met de grill en de spiezen verwordt het apparaat tot een echte barbecue. De meeste chefs die OFYR voor het eerste gebruiken, zijn stom verbaasd over de kookmogelijkheden die dit ogenschijnlijk simpele, hout gestookte kookapparaat biedt.

OOK VOOR CATERING

OFYR zit standaard in het arsenaal van veel cateraars. Of het een huwelijk, een verjaardag of een ander soort evenement is, OFYR zal altijd een van de grootste blikvangers zijn. Bij een huwelijk bestaat wel altijd het risico dat de OFYR meer wordt gefotografeerd dan de bruid.

Voor dit soort gelegenheden bestaan er naast de standaard OFYR kooktoestellen ook de OFYR XL en OFYR Trailer (mobiele versie van de OFYR XL). Aan de XL kunnen 2 chefs met groot gemak tegelijkertijd werken.

VERBINDING MAKEN

De voornaamste redenen dat OFYR zo een succesnummer op evenementen is, zijn de beleving- en sociale factoren. De vaardigheden van de meeste barbecues bevinden zich binnenin, zodat niets zichtbaar is. Bij OFYR werk het precies andersom, alles is zichtbaar. Bij een evenement draait het om mensen samen brengen, contacten leggen en iets bijzonders mee maken. Dat is precies waar OFYR voor staat. U kunt de gasten zelf iets heerlijks laten bereiden of een chef laten show cooken en interactie met de gasten creëren. Hoe dan ook, door om het vuur te staan opent de gast zich en raakt hij geïntrigeerd door het koken.

OFYR TABL'O

Ook OFYR’s nieuwste telg genaamd Tabl’O voorziet in een horeca behoefte. Met deze nieuwe en prachtig ontworpen tafel grill voor buiten die verhit wordt met kokosbriketten (ruiken en roken niet) kunnen diverse concepten toegepast worden. Zoals gasten die hun eten van een buffet halen en zelf op tafel bereiden. Of een chef die aan tafel grillt. OFYR Tabl’O heeft tafel grillen duidelijk op een hoger niveau gebracht.

Nog meer hierover weten ?

Wilt u het belevingsgehalte in uw buiten ruimte verbeteren? OFYR brengt warmte, gezelligheid en heerlijk eten naar iedere buiten ruimte. Door het sociale aspect en de verscheidenheid aan kooktechnieken zijn onze kooktoestellen een perfecte aanvulling voor ieder event of buiten ruimte. Contacteer ons nu als uw interesse is gewekt.

Kom in contact met onze sales afdeling

+31 (0)85-007 49 24