Alsmaar vaker zoeken we ontspanning thuis of dicht bij huis. En we genieten opnieuw meer van de natuur: met lange wandelingen, fietstochten, watersport of kamperen en...buitenkoken. 

Ons terras
is de nieuwe keuken

Van kooktoestellen tot een totaalconcept in buitenkoken 

Voor veel families is de keuken de centrale plek in huis, de plaats waar we samenkomen, samen ontbijten, koken of de dag bespreken. Het is dan ook geen verrassing dat er veel aandacht wordt besteed aan het design van deze sleutelplek in huis.

Sinds we met z’n allen de beweging naar het buitenleven maken, wetende dat de natuur een ontspannend en gezond effect heeft op ons, ontstond dan ook de nood voor een concept dat design en uniformiteit ook naar buitenkeukens brengt.

OFYR staat voor meer dan kooktoestellen, het merk ontwikkelde een volledig nieuw concept voor de buitenkeuken met modulaire elementen. Butcher Blocks, Wood storage Cabinets, Mise en Place tafels en een Kamado Table zorgen voor een uniforme en harmonieuze stijl voor elke buitenkeuken. 

De hele lijn is beschikbaar in Cortenstaal en zwart, om zo in iedere buitenruimte te passen.

 

MODULARITEIT CENTRAAL

Een uniforme stijl voor de buitenkeuken

Op wielen

Bij de OFYR-PRO lijn staan zowel het toestel als alle meubilair op wielen. Niet alleen handig voor professionelen, maar ook voor zij die op zoek zijn naar flexibiliteit. Een buitenkeuken overdekt in de winter en op het zonnigste plekje van de tuin in de nazomer? De mobiele opstelling laat ook terrasonderhoud makkelijk toe.

 

Inserts en add-ons

Nieuw zijn de teakhouten inserts die de opbergruimte van de PRO lijn transformeren in open of gesloten kasten.

 Met het objectief om een volledig concept voor de buitenkeuken te ontwikkelen, integreert u met OFYR meubilair eenvoudig uw huidige Kamado toestel, om zo één uniforme stijl door te trekken in uw buitenruimte. 

 

360° kookervaring

Buitenkoken is meer dan enkel grillen

OFYR is het veelzijdige kooktoestel bij uitstek. De ring is aan de basis een plancha-stijl hete plaat, met verschillende temperatuurzones. Meer het is zoveel meer dan dat. Dankzij een breed assortiment aan accessoires en toevoegingen: denk aan een pizza-oven, een gietijzeren pannenset, spiezen en een rotisserie set. OFYR brengt alle kooktechnieken uit je keuken ook naar buiten, en meer! Ontdek ze allemaal hier.