OFYR EN 200° FAHRENHEIT
BUNDELEN KRACHTEN IN PARTNERSHIP

De merken OFYR, The Bastard, Grill Guru en Grizzly Grill zullen samen verdergaan.

OFYR heeft er altijd naar gestreefd om een volledig buitenkeuken concept te creëren. We zijn begonnen met onze kookunits, maar gaandeweg zijn daar meubels, werkruimtes, kamadotafels, accessoires en gereedschappen voor diverse kooktechnieken aan toegevoegd.

Dit jaar hebben we besloten om onze krachten te bundelen met 200° Fahrenheit. Dankzij deze fusie en onze gedeelde passie voor outdoor cooking en innovatie, zullen we in staat zijn om het concept van de buitenkeuken naar een nieuw niveau te tillen.

 

200° Fahrenheit verkoopt kamado stijl barbecues en produceert keramische barbecues met drie merken: The Bastard, Grill Guru en Grizzly Grills. Ze bieden ook een groot assortiment aanvullende accessoires, aangrenzende producten, burnables en andere kooktechnieken.

OFYR belichaamt de kunst van het buiten koken en produceert kooktoestellen die een eenzame activiteit omtoveren tot een gezamenlijke ervaring. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met buitenmeubilair, tools voor kooktechnieken en accessoires.

 

Door samen te werken, kunnen we als 200° Fahrenheit en OFYR een complete kookervaring bieden in een uniforme stijl, waar slow cooking en show cooking gecombineerd worden als nooit tevoren. Onze samenwerking stelt ons in staat om nog meer kooktechnieken aan te bieden en om innovatieve buitenkook producten te creëren. Stel je voor: een stuk vlees langzaam garen op een Bastard barbecue, terwijl groenten snel gegrild worden à la plancha op de OFYR. Een 360° kookervaring in je eigen achtertuin, in je plaatselijke restaurant of op een evenement.

 

Samen met 200° Fahrenheit kijken we ernaar uit om meer momenten rond het vuur te creëren.