De 5 beste vaderdag
cadeaus van OFYR

 

Bent u op zoek naar een indrukwekkend Vaderdag cadeau voor de echte barbecue liefhebber? Van een kooktoestel of praktische grill tot een kookboek of een rotisserie set, met deze Vaderdag zit u bij OFYR gegarandeerd goed.

Om u op weg te helpen, hebben we een aantal bijzondere cadeau ideeën voor u op een rij gezet. Met deze tips verwent u uw vader met een bijzonder en betekenisvol cadeau.

OFYR Classic Corten

Bereid de lekkerste maaltijden in eigen tuin met het OFYR Classic Corten kooktoestel. Steek het vuur aan en beleef samen een geweldige dag. Deze Classic modellen zijn ook in het zwart verkrijgbaar. Voor nog meer gemak is er ook een variant op wieltjes, zodat u het kooktoestel eenvoudig kunt verplaatsen.

Grill

De OFYR Grill is ideaal om te gebruiken om grote stukken vlees, vis en groente boven het vuur te bereiden, waardoor ze een heerlijke rooksmaak krijgen. De OFYR Grill vergroot het kookoppervlak, zonder dat het ruimte inneemt op de kookplaat. Zo kunnen er eenvoudig meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid.  De grill is verkrijgbaar in de maten 85, 100 en XL.

Leren schort

Het leren schort is het perfecte cadeau voor Vaderdag. Naast dat het schort iedere kookliefhebber eruit laat zien als een professionele chef, biedt het ook bescherming tegen de hitte en vlekken tijdens het koken.

Leren handschoenen

Naast dat het leren schort een professionele uitstraling geeft, toppen deze handschoenen het ultieme plaatje echt af. Met deze hittebestendige handschoenen kunt u eenvoudig hout toevoegen aan het vuur en accessoires van het kooktoestel halen zonder gevaar te lopen.

Pizza Oven

Spring de Italiaanse buitenkeuken in en maak verrukkelijke pizza’s met de OFYR Pizza Oven. Naast een pizza steen en een praktische cloche, ontvangt u bij deze oven ook een gratis Pizza Schep. Inspiratie nodig voor het Vaderdag diner? Bekijk dan de verschillende Pizza Oven recepten in de OFYR Club.

Vaderdag gaat natuurlijk om veel meer dan alleen het geven van luxe cadeaus. Maak er daarom een onvergetelijke dag van en geniet van de mooie rond het vuur van OFYR.