Snijd het wit van de prei in de lengte doormidden. Was ze goed. Let op: laat de bol eraan zitten om te voorkomen dat de laagjes loslaten.

Meng miso met sake en azijn en bestrijk de platte kant van de prei ermee. Bak op de met olie ingevette plaat en laat goed bruin worden.

Bereid intussen een braadpan met de groene delen van de prei en de ongebruikte kruiden. Zet de braadpan op uw OFYR om stoom te creëren. Laat de prei in de gesloten braadpan in ongeveer 15 minuten gaar worden.

Bestrijk tijdens het koken het misomengsel op de plancha en schraap het eraf met je spatel zodra het droog is. U verkrijgt een pasta. Maal de monardblaadjes, dragon en bonenkruid fijn in een vijzel en stamper. Meng de droge miso erdoor tot een pesto.

Dressing: Schik de prei met de gekleurde kant naar boven. Bestrooi met droge miso. Verdun met de Inca-look, het viooltje, de dragon en de aromatische kruiden.

Degusteer uit het vuistje.

Bon Appétit! 

Word lid van de OFYR Club om toegang te krijgen tot meerdere exclusieve recepten. Ook kunt u uw producten registreren en genieten van veel meer exclusieve OFYR Club features.

Recept van Chef Sang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps**