Evenementen

Niet alleen fans van mooi design en eten houden van OFYR. Professionals zoals chef-koks in hotels, restaurants en van cateringbedrijven werken graag met onze kooktoestellen. OFYR verschijnt ook regelmatig op evenementen, van kleine bijeenkomsten tot grote dansevenementen. OFYR slaagt er altijd in om bij de bezoekers van een evenement een wauw effect te crëeren en iets nieuws te brengen. Mensen stoppen vaak als ze langslopen om een kijkje te nemen en foto’s te maken. Jonge en trendy koks met veel tatoeages worden de DJ als ze op OFYR koken, en dat vinden ze geweldig!

De veelzijdigheid van OFYR maakt het mogelijk om alles dat u maar wilt te koken voor uw gasten. Meestal gaat live buiten koken niet verder dan vlees. De kookplaat van OFYR, vooral in combinatie met een van onze grills, biedt oneindig veel meer mogelijkheden om te koken, ook voor vis en groenten. Denk aan een kreeft met knoflookboter, een smaakvolle paella, een sappige biefstuk of knapperige groenten. 

De beleving en de sociale factoren zijn de grootste redenen waarom OFYR zo goed werkt bij evenementen. Een evenement gaat over het samenbrengen van mensen, het dichter bij elkaar komen en het samen beleven van iets bijzonders. Dat is precies waar OFYR voor staat. U kunt uw gasten zelf iets lekkers laten bereiden of een chef-kok laten grillen in interactie met het publiek. Hoe dan ook, door rond het vuur te staan stelt u zich gemakkelijker open en raakt u geïntrigeerd door het kooktoestel.   

Inspiratie nodig?
Bijvoorbeeld, jouw bruiloft in een grote tuin met één of meerdere OFYR's en uw gasten die genieten van het lekkere eten. Of, een bedrijfsevenement waar je jouw medewerkers verbaast door de OFYR-kookervaring uit te proberen. Stel je eens voor dat je tijdens een dansevenement in een restaurant gaat eten terwijl de muziek om je heen schalt. Beeld je in dat je tijdens Valentijnsdag met je geliefde in een pop-up restaurant geniet van een maaltijd. Wat de gelegenheid ook is, OFYR brengt een speciaal moment van verbondenheid, fascinatie en vooral: lekker eten.