OFYR Classic Storage PRO

OFYR Classic Storage PRO

De OFYR Classic Storage PRO is een prachtig object die gemakkelijk te vervoeren is. Het past op iedere locatie, ongeacht gebruik of seizoen. De OFYR Classic Storage PRO heeft alle voordelen van de Classic Storage met het toegevoegde gemak van een handgreep en wieltjes. De handgreep is gemaakt van Teakhout en de PRO is verkrijgbaar in 100cm. De PRO is beschikbaar in Corten & Black.

Door de handige opening in het midden, kunt u uw hout gemakkelijk opslaan. Ook is het mogelijk om inserts te plaatsen in de OFYR Classic Storage PRO. Zo is uw kooktoestel nog modieuzer en kunt u het ook als een kastje gebruiken. Naast de inserts zijn er ook accessoires te gebruiken op het kooktoestel. Zo kunt u verschillende kooktechnieken toepassen, zoals gebruik maken van een spit met de Rotisserie set of heerlijke pizza’s bakken met de pizza oven. Ook kunt u de OFYR cederhouten plankjes gebruiken om een heerlijke rooksmaak en uw garingsproces met 50% vertragen. De plankjes worden ook gebruikt om al gegaard voedsel op de hete plaat warm te houden.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren